Carragher: Denne Liverpool-spilleren bør erstattes

395

Roberto Firmino. Bilde: Mehdi Bolourian, Wikimedia.

Liverpool-legenden Jamie Carragher mener at klubben bør hente en ny spiss. Han synes Roberto Firmino bør erstattes.

I 278 kamper for Liverpool har Firmino scoret 84 mål og slått 67 målgivende pasninger. Brasilianerens tall har imidlertid ikke vært fremragende de siste to sesongene. Siden 2019/20-sesongen har han spilt 86 offisielle kamper, og scoret 18 mål (20 målgivende). Denne sesongen har Firmino seks mål og sju målgivende i alle turneringer.

Carragher mener at Firmino scorer for få mål, og derfor bør erstattes.

- Annonse -

Les også: Flere avlyste treningskamper

– Bobby Firmino spiller rollen som nier, men han er ingen nier. Liverpool burde hente en ny spiss. Der er for mye press på at Mané og Salah scorer, sier Carragher til Sky Sports.

– Sett med mine øyne scorer Firmino rett og slett ikke nok. Hvis vi ser på den nåværende fronttrioen, er det hans plass jeg er bekymret for. Fronttrioen skal endres, og det er Firmino som skal tas ut, utdyper waliseren.

Firmino har aldri scoret mer enn 15 mål i én sesong i Premier League. På lørdag møter 29-åringen og lagkameratene Everton til Merseyside-derby.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -