Cassano storspilte da Sampdoria seiret

133

Genoa og Sampdoria møttes til Derby della lanterna da de sparket i gang den 18.serierunden i Serie A.

De to byrivalene har ikke klart å imponere særlig så langt denne sesongen. Kveldens hjemmelag Genoa kjemper i nedrykksstriden og det var til tider svært tydelig.

Genoa fikk ha ballen mye i åpningen av kampen, men Sampdoria så ut til å ha stor kontroll og etter 18 minutter ble Roberto Soriano spilt nydelig fram av Antonio Cassano, Soriano var sikker som banken alene med Genoa keeper og satte inn 1-0 for Sampdoria.
Snaut 20 minutter senere var gjestene fram på igjen da de snappet opp ballen midt på banen, etter litt klabb og ball i feltet ente ballen til slutt opp hos Eder som satte inn 2-0 for dagens gjester.

Genoa slo tilbake

Genoa gjorde to bytter i pausen, men det betydde svært lite for det som var kveldens hjemmelag da Roberto Soriano etter snaut fem minutter ut i omgangen satte inn 3-0 for kveldens bortelag. Antonio Cassano var nok en gang nest sist ballen og var oppe i tre målgivende pasninger i kampen.

Det så ut til å bli enkel styring for Sampdoria, men etter 69 minutter steg Leonardo Pavoletti til værs og stanget inn reduseringen etter hjørnespark fra Diego Laixait.
Den scoringen ble en vitamin innsprøytning for Genoa og hjemmelaget presset hardt på for enda en redusering og drøyt 10 minutter før slutt ble Pavoletti spilt igjennom forsvaret til Sampdoria etter pasning fra Tomas Rincon. Pavoletti lobbet ballen over keeper Emiliano Viviano og satte inn 2-3 reduseringen. Hjemmelaget presset på og var svært nær ved å få med seg et poeng, men Sampdoria holdt ut og fikk med seg alle tre poengene.

Dette resultatet sendte Sampdoria opp på 10.plass på tabellen. Genoa står på 17.plass på tabellen, men de to lagene er de eneste lagene som har spilt 18 kamper så langt denne sesongen.