Cavani-dobbel i Neymars fravær

170

Edison Cavani ble den storespilleren med sine to mål i 3-0 seieren over Nice fredag.

I fraværet til rekordkjøpet Neymar, fikset Edison Cavani med sine to mål biffen for hjemmelaget på Parc de Princes. Begge målene kom i første omgangen, begge kom etter assists fra Angel Di Maria. Laget er fortsatt ubeseiret og har ni seirer på 11 seriekamper. Laget trengte en oppreisning etter 2-2 kampen borte mot Marseille forrige helg. En kamp hvor klubbens storestjerne spiller var pent nødt til å se fra tribuneplass, etter han sonet karantene fra utvisningen han pådro seg i bortekampen mot Marseille.

Det var naturligvis flere spillere som fikk prøve seg i fraværet til brasilianeren. Blant annet Angel Di Maria. Som var hans andre start for hovedstadslaget denne sesongen. Også Mario Balotelli var tilbake for gjestene etter han måtte stå over forrige helg.

Men uten at mannen som er kjent for t-skjorten «Why Always Me», fikk kommet til noen store sjanser. I forkant hadde Cavani headet inn 1-0 til hjemmelaget. 33 minutter spilt av kampen scoret Cavani sitt 99. mål i Ligue1, og sitt andre for dagen da han fikk ballen fra Di Maria, og spissen rundet keeper og banket ballen i tomt mål. I andre omgangen var det Nice-kapteinen Dante som var uheldig å scoret et selvmål. Hvor Alves og Cavani spilte seg i mellom, før ballen havnet inne i femmeren og Dante sparket ballen i eget mål.