Celtic med storseier

161

Celtic med storseier mot Ross County, når dommeren blåste i fløyta sto det 5-0 til Celtic på måltavla.

Anthony Stokes med mål i begge omganger, mens svensken John Guidetti , Callum McGregor og Jason Denayer alle fant veien til målet før det hadde gått 35 minutter. Celtic vartet opp med en masse gode angrep anført av banens gigant Stefan Johansen. Johansen fortsatte storspillet fra Norges møte med Bulgaria og var overalt på banen. Stefan ble helt korrekt kåret til banens beste.

Det mest positive med oppgjøret mot bunnlaget er at spillet til Ronny Deila begynner å sitte. Man ser forbedringer fra kamp til kamp og kravet er definitivt og vinne ligaen nå som Europa cup eventyret er over.