Celtic slår tilbake mot Ajer-påstander

458
Celtic slår tilbake på landslagssjef Ståle Solbakken. Foto: SurfGuard, Flickr

Landslagssjef Ståle Solbakken påstod at Kristoffer Ajer må bytte liga for å få ut sitt potensial. Nå slår Celtic tilbake mot påstandene.

-Han må bytte liga nå. Altså, det må han. Han har ikke nok utfordringer i hverdagen der. Derfor tror jeg han har fått noen uvaner, som man ikke merker før han møter bedre motstand i landskamper eller Europa. Så det tror jeg er et smart trekk av han. Han bør gå til en av de fem store ligaene. Det skal han gjøre. Han har forutsetningen for å spille i alle de ligaene. Det er jeg rolig på, sa Ståle Solbakken til VG under landslagssamlingen.

Les også: Moi scoret for Celtic

Nå slår Celtic kraftig tilbake. Midlertidig manager John Kennedy sier følgende:

- Annonse -

-Jeg synes det var respektløst overfor både ligaen og klubben. Vi er en massiv klubb som spiller i Europa hver sesong. Å komme ut med en så sterk kommentar om hva en spiller må gjøre, jeg synes ikke det er det riktige å gjøre, sier Kennedy og fortsetter:

-Det er ikke hans posisjon å si det. Hvis han vil ha en privat samtale med Kris om det det, greit. Men jeg synes ikke han skal gå ut offentlig å fortelle hva en spiller skal eller ikke skal gjøre. Spesielt når du spiller for en klubb som Celtic. Alle som har vært i Celtic skjønner størrelsen på klubben når de kommer inn døren, sier Kennedy til den skotske avisen Daily Record.

Han fortsetter:

-Omfanget av klubben, fanbasen og forventningene. Vi har spilt en stor rolle i Kris sin karriere og hvordan han har utviklet seg som spiller. Det er ikke tvill om at det vil være interesse for Kristoffer på grunn av hans profil, hans alder og hvor han er. Men jeg fant uttalelsen og kommentarene respektløse for oss, sier Kennedy.

Fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -