Champions League-oppsumeringen (tirsdag)

182

Oppsummeringen fra kampen som ble spilt Tirsdag. Bayern gikk på en smell og Roma vinner stort.

Bayern München – Ajax (1-1)

Bayern var på forhånd storfavoritter til å vinne kampen mot Ajax. Men etter usedvanlig tung uke for klubben fra München, først med uavgjort mot Augsburg og tap borte mot Hertha Berlin. Allerede etter tre og et halvt minutt tok de rødkledde fra München en forventet ledelse. Arjen Robben fikk stå upresset på sin vante høyrekant. Han vendte inn i banen og slo inn til en helt umarkert Mats Hummels som stanget inn 1-0.

Etter bare 22 minutter spilt på Allianz Arena, kom utligningen ved Noussair Mazraoui inn i midten fra høyre og satt fart mot Bayern-målet. David Alaba hang ikke helt med, og Tadic spilte fri Mazraoui som klinket ballen via Alaba og inn bak Manuel Neuer. Nederlenderne rundspilte Bayern München. Men det ble ikke flere mål på Allianz Arena.

Benfica – AEK Aten (3-2)

I den andre kampen i gruppe E vant Benfica 3-2 mot AEK Aten. Tirsdagens resultater betyr at Ajax topper gruppen med bedre målforskjell enn Bayern. Etter mål av Haris Seferovic, Alex Grimaldo, Alfa Semedo for gjestene. Mens Viktor Klonaridis scoret vertene sine to mål. I en kamp hvor det også ble et rødt kort til Benficas Ruben Dias.

Manchester United – Valencia (0-0)

Manchester United har fomlet i samtlige kamper denne sesongen, og det var ingen overraskelse at de gikk på en uavgjort hjemme mot Valencia. Begge lagene hadde sine sjanser i kampen, men ingen klarte å få scoring. Noe som gjør at det blir målløst på Old Trafford.

Lyon – Shakhtar Donetsk (2-2)

Det var en fartsfylt kamp mellom de to lagene. Men målene fikk vi ikke får i andre omgangen. Da det virkelige ble fart i lagene. Først ut var gjestenes Junior Moraes som i kampen scoret begge målene for gjestene fra Ukraina. For hjemmelaget var Moussa Dembele etter flott forarbeid av Nabil Fekir. Det andre målet var ved Leo Dubois. Som endre 2-2. Lyon står med fire poeng og leder gruppen for Manchester City, Shakhtar Donetsk og Hoffenheim.

TSG Hoffenheim – Manchester City (1-2)

Det tar ikke engang minuttet før vi har scoring i Tyskland. Belfodil trer Demirbay gjennom, og alene med keeper er han iskald. Lurer Ederson før ballen synger i nettmaskene – 1-0. Gjestene kom tilbake. Manchester City spiller ball i hatt med hjemmelaget, David Silva trer igjennom Leroy Sané, som igjen finner Agüero foran mål.

Argentineren bruker ett touch før han bredsider inn 1-1. Grusom tabbe fra Posch, som tilsynelatende har full kontroll på innlegget fra Citys venstre. Demper ballen i feltet, men det skulle han ikke gjort, for plutselig dukker David Silva opp, snapper ballen og hamrer den i mål. 1-2! Som også blir sluttresultatet.

AS Roma – Viktoria Plzen (5-0)

Kan ikke si noe på at det ikke ble scoret nok mål. Det sørget iallefall hjemmelaget for at det ble nok å gjøre for gjestenes målvakt. Bare etter tre minutter spilt i Roma, kom kampens første scoring av Edin Dzeko. Aleksandar Kolarov var nest sist på ballen. Det var også Edin Dzeko som skulle få æren av å score lagets andre mål fire minutter før pause. 3-0 målet kom ved Cengiz Under. Det var etter et flott angrep fra vertene. Det skulle komme ytterligere to til. Justin Kluivert øker AS Romas ledelse til 4-0. Før Edin Dzeko fullfører sitt hattrick for kvelden.

Juventus – BSC Young Boys (3-0)

Paulo Dybala var i storform. Hvor han scoret alle tre målene for Juventus som vant overbevisende 3-0 mot Young Boys tirsdag kveld og hadde full kontroll fra første spark på ballen. Det tok ikke mindre en fem minutter før han sendte Juventus i ledelsen etter at han mottok et godt innlegg fra lagkamerat Leonardo Bonucci, før han plasserte ballen i mål.

Juventus fortsatte å dominere kampen utover førsteomgangen og etter 33 minutter la Dybala på til 2-0. Denne gangen pirket han inn en retur fra Young Boys-målvakt David von Ballmoos. Midtveis i andreomgangen ble Dybala spilt fri av Juan Cuadrado og kunne dermed enkelt sette inn sitt tredje mål for kvelden.

CSKA Moskva – Real Madrid (1-0)

WOW!. Real Madrid gikk på et sjokktap borte mot CSKA Moskva i den russiske hovedstaden. Etter en tidlig scoring fra CSKAs Nikola Vlasic var nok til at russerne stakk av med samtlige tre poeng mot Real Madrid. Hvor faktisk gjestene fra Madrid stilte et reservepreget mannskap i kampen.