Championship runde 16

265

Den 16. runden av SkyBet Championship er over og også denne gangen ble vi servert noen ordentlige gode fotballkamper. 37 mål ble det i denne runden, og ligaen leverer fortsatt mye god og underholdene fotball.

Årets Championship har bestått av mange overraskelser, både positive og negative. Før sesongen så var allerede Wolves tippa oppe i toppen sammen med blant andre Fulham, Sheffield Wednesday og Middlesbrough. Etter de første 16 spilte kampene er det kun Wolves som har levd opp til favorittstempelet, laget står med 35 poeng og holder de dette tempoet blir det nok spill på høyere nivå neste sesong.

I fotball er det ofte snakk om hvilke lag som er i form og ikke, her er en liten oversikt over de tre beste og dårligste lagene de siste 5 rundene:

TOPP 3 på siste 5 kampene:
1 Brentford:
Laget fra vest-London står med 13 av 15 mulige poeng på de siste fem. Etter en mildt sagt dårlig start på sesongen har laget virkelig kommet på rett vei og ser kun oppover på tabellen. The Bees har faktisk ikke tapt en seriekamp siden 12. september, med andre ord. Det var før laget hadde begynt å vinne fotballkamper for sesongen.
kamper:

- Annonse -

Millwall Hjemme 1-0
Sunderland Hjemme 3-3
Preston Borte 2-3
Birmingham Borte 0-2
Leeds Hjemme 3-1

2 Wolverhampton:
Laget som holder til like utenfor storbyen Birmingham har levert varene fra første spark på ballen i år. Wolves sto med 9 poeng på de første 3 kampene og har kun gitt fra seg poeng i 5/16 kamper, noe som er en veldig sterk prestasjon. De står med 12 av 15 poeng på de siste fem kampene
kamper:

Aston Villa Hjemme 2-0
Preston Hjemme 3-2
QPR Borte 2-1
Norwich Borte 0-2
Fulham Hjemme 2-0

3 Sheffield United:
Etter å ha vært suverene i League One 2016/17 sesongen var det knyttet stor spenning rundt The Blades før årets Championship. Ville de være i stand til å kjøre på slik de gjorde det i fjor? svaret er ja. Laget ligger på andre plass kun to poeng bak wolves. Sheffield har enda ikke spilt uavgjort i år og står med 11 seiere og 5 tap. Om man tar en titt på de siste fem kampene har de prestert likt som ligaleder wolves med 12 av 15 mulige poeng
kamper:

Ipswich Hjemme 1-0
Reading Hjemme 2-1
Leeds Borte 1-2
QPR Borte 1-0
Hull Hjemme 4-1

De tre dårligste lagene på de siste fem kampene er:
Etter en fantastisk start på sesongen for Preston har det raknet helt. Etter 12 kamper hadde laget kun tapt en kamp, men slik skulle det da altså ikke fortsette. Med fire tap, en uavgjort og en målforskjell som sier -7 har det ikke vært mye å juble for på Deepdale.
Kamper:

Fulham Borte 2-2
Wolves Borte 3-2
Brentford Hjemme 2-3
Aston Villa Hjemme 0-2
Ipswich Town Borte 3-0

23 Leeds United:
Etter en 2016/17 sesong som holdt til en 7. plass, var det mange lyspunkter i Leeds laget. Drømmen deres er spill i Premier League og den drømmen ble nok enda sterkere hos mange da runde 7 var ferdigspilt. Da sto Leeds med 5 seiere og to uavgjort resultater, men etter dette har det ikke vært så mange lyspunkter. Om man ser på de siste fem kampene står de med kun 3 poeng, noe de må forbedre om drømmen skal være Premier League i 2018/19.
kamper:

Reading Hjemme 0-1
Bristol City Borte 0-3
Sheffield United Hjemme 1-2
Derby County Hjemme 1-2
Brentford Borte 3-1

22 Sunderland:
Etter å ha kommet desidert sist i fjorårets Premier League var det lov å håpe at en sesong på nivået lavere ville gi bedre resultater, men så langt har det blitt med troen for de som er glade i Sunderland. Laget har kun vunnet en kamp denne sesongen og ligger helt sist med sine ti poeng på 16 kamper. De siste fem kampene for klubben har «kun» endt med to tap, men laget makter ikke å avgjøre kamper til sin favør og spiller veldig ofte uavgjort. Dette gjør at også Sunderland står med 3 poeng på de siste fem.
kamper:

QPR Hjemme 1-1
Brentford Borte 3-3
Bristol City Hjemme 1-2
Bolton Hjemme 3-3
Middlesbrough Borte 1-0

Rundens kamper:
Rundens første kamp ble spilt allerede fredag kveld på Molineux Stadium, der Wolverhampton tok imot Fulham. Hjemmelaget gikk opp ledelsen etter bare 9 minutter med Romain Saiss og dobla ledelsen med Lèo etter 26 minutter. De siste 64 minuttene av kampen endte uten mål og dermed ble det 2-0 til hjemmelaget
resten av rundens kamper endte som følger:
Bristol City 2-1 Cardiff
Aston Villa 1-2 Sheffield Wednesday
Barnsley 2-0 Birmingham
Bolton 2-1 Norwich
Derby 2-4 Reading
Ipswich 3-0 Preston
Millwall 0-1 Burton
Nottingham Forest 4-0 QPR
Sheffield United 4-1 Hull
Brentford 3-1 Leeds United
Middlesbrough 1-0 Sunderland
Vi har nå gått inn i en landslagspause for klubblagene og neste serierunde vil bli spilt helgen 18-19 november.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -