Chelsea med et lukrativt tilbud til Hazard

465
Eden Hazard har avvist ryktene rundt en overgang til Real Madrid. Foto: Chelsea FC

Eden Hazard er Chelseas største stjerne, og nå skal belgieren ha fått et lukrativt tilbud av klubben, i et håp om å ikke miste stjernespilleren.

 

- Annonse -

Etter klubben gikk på et nederlag mot Manchester United. Skal Chelsea være desperat etter å sikre seg videre samarbeid med Eden Hazard, og skal ha kommet med et nytt tilbud til belgieren. Ifølge den engelske avisen Daily Mail er London-klubben villig til å gi spilleren en uke lønn på rundt 2,5 millioner kroner.  I tillegg er det snakk om en rekke bonuser.

Tapet i helgen mot Manchester United sendte klubben ned på en femteplass i Premier League, og klubben er for øyeblikket utenfor Champions League-spill neste sesong. Hvor dem møter Barcelona til returkamp i årets Champions League, på Camp Nou. Hvor de to lagene spilte 1-1 på Stamford Bridge.

De siste resultatene har resultert i at stemningen i klubben er veldig dårlig.  Men en kontraktsforlengelse med Hazard ville imidlertid muligens reversere stemningen og kunne øke klubbens ambisjoner resten av denne sesongen, og inngangen mot en ny sesong.

Kommentarer

kommentarer