Chelsea og Conte gjør sin tredje signering

261

Chelsea og Conte gjør sin tredje signering

Det ble i går klart Eduardo Carvalho har skrevet under på en ett-års kontrakt med Premier League klubben Chelsea. Den portugisiske keeperen kommer fra Dinamo Zagreb, og overgangssummen er ikke kjent.

Eduardo har tilbrakt sine to siste sesonger i kroatisk liga, hvor han vant både liga, cup og supercup med Dinamo Zagreb. Den erfarne keeperen har også spilt landskamper for Portugal og var med å vinne sommerens EM i Frankrike. Nå er han altså klar for engelsk fotball og har uttalt at det var en lett avgjørelse å signere for Chelsea da tilbudet bød seg. Han sier i et intervju med klubben at «Premier League er den beste og hardeste ligaen, og det er et nytt nivå fra det jeg har vært vant til». Videre sier han at han ser frem til nye utfordringer og at han håper å innfri folks forventninger.

33-åringen vil måtte kjempe med Thibaut Courtois og Asmir Begovic om keeperplassen. Chelseas neste kamp spilles i morgen, lørdag, mot nyopprykkede Burnley.

Les også: Er Chelsea tilbake?

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -