Chelsea overvinner Palace

143

Chelsea overvinner Palace

Crystal Palace - Chelsea

 

Crystal Palace var idag vertskap på Selhurst Park når serieleder Chelsea kom på besøk. Chelsea hadde vunnet sine siste 10 seriekamper og bare sluppet inn 2 mål. Palace har slitt å ligger på nedre del av tabellen. Alt lå til rette for en kamp der Chelsea skulle ta med seg tre enkle poeng hjem.

 

Chelsea tok avsparket i kampen som startet veldig rolig. Det skulle ta hele 20 minutter før kampens første høydepunkt kom. Palace var på farten, Cabaye slår ballen ut til høyre mot Kelly, som slår den inn til Puncheon, desverre blir det en dårlig avslutning som går til side for mål. Dette førte til litt mer fart i kampen, men de store sjansene uteble. Zaha som har vært seriens beste med driblefoten så langt i sesongen både vellykkede og antall driblinger, framstod som ganske usikker.

- Annonse -

 

Diego Costa vart den store snakkisen i pausen. Først pådrar han seg et gult kort, som gjør at han må stå over neste kamp. Det var et helt unødvendig kort, så spørsmålet var om han tok det bevist, for å slippe karantene senere. Tidlig juleferie for Costa, og kortene blir strøket etter nyttår. På slutten av omgangen er Costa der igjen, 43 minutter er spilt. Azpilicueta slår inn fra høyre, sterkest i feltet er Costa som sender Chelsea i ledelsen med et flott hodestøt. Dette var Chelsea sitt første mål med hodet denne sesongen. Mål nummer 13 denne sesongen og nummer 50 i den blå trøyen så langt for Costa. Dette på 97 kamper for klubben, det tok Drogba 112 kamper å nå samme millepæl.

 

Hjemmelaget var det beste laget i 1.omgang, de hadde mest ball og var nærmest å skape noe, med unntak av målet til Costa. Det var en relativt rolig omgang, der det virket som bortelaget gikk for å forsvare seg samtidig som de ventet på en kontrings mulighet. Zaha og Kelly skapte noe på høyresiden, men det meste vart rensket unna av et godt organisert forsvar.

 

2.omgang blir mye det samme. Palace styrer det meste, de har ballbesittelse og er mye fremfor Chelsea sin boks. Høydepunktet må nok være Cabaye sitt skudd etter noen få minutter av omgangen. Conte sitt godt organiserte forsvar er solide, med kun 2 mål i nettet på de siste 11 seriekampene. Formasjonsbyttet til 3-4-3 har vært bra, laget er solide bakover, samtidig som de kan spille seg fram og ta kontringsmuligheter. Marcos Alonso var et lyspunkt i denne omgangen, er ofte med fremover der han truer Palace flere ganger. Han hadde fortjent et mål, noe han var veldig nære på frisparket som gikk i tverrleggeren etter 83minutter. Omgangen rant ut i sanden, begge lag benyttet seg av alle sine bytter, men det var ingen som klarte å sette sitt preg på kampen.

 

 

Kampfakta:

Stadion: Selhurst Park

Dommer: Jon Moss

Resultat: 0-1 (0-1)

Banens Beste: Marcos Alonso, legger ned hardt arbeid over hele banen. Han er med fremover samtidig som han får kontroll på Zaha etterhvert. Var lyspunktet i 2.omgang, der han kom til flere sjanser og hadde flere gode inngripner fremover på banen.

 

Crystal Palace 4-2-3-1:

Hennesey – Kelly(84), Dann, Delaney, Ward – Cabaye(78), Ledley – Zaha, McArthur, Puncheon(76) – Benteke

Speroni, Fryers(84), Husin, Lee, Mutch, Townsend(76), Campbell(78)

Gult kort: Ward 17, Delaney 83

 

Chelsea 3-4-3:

Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill – Moses(78), Matic, Kante, Alonso – Willian (64), Costa(89), Hazard

Begovic, Chalobah, Ivanovic(78), Zouma, Fabregas (64), Batshuayi(89), Pedro

Gult Kort: Costa 22, Kante 60, Fabregas 90

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -