Chelsea-spiller klar for FFK, svenske på vei inn

603
Obos Ligaen Fredrikstad
Fredrikstad logo

Idag kom nyheten om at Fredrikstad FK har signert ny venstreback, 21 åringen har gått gradene i Chelsea og vært der i 10 år.

Det er Kevin Wright som har signert for klubben, han har vært 10 år i Chelsea og har spilt for både U21 og U23 laget til Chelsea og vunnet mesterskap der med disse lagene.

Til Fredrikstadfk.no sier trener Loberto dette om spilleren: – Wright er en hurtig og offensiv back som har vært skolert gjennom Chelsea systemet i ti år, dette er en spiller som vi ser frem til å ha med på treninger og i kamper og som har vært i Chelsea helt frem til i høst sier treneren til klubbens nettsider.

Backen var for en stund tilbake aktuell for Levanger, men tydeligvis er det ett eller annet der som har gått i vasken ettersom han ikke signerte for trønderlagsklubben og heller fortsatte turen ned til Plankebyen hvor han fikk kontrakt og signerte for et år.

- Annonse -

Vurderte Tønne og Bertelsen

Erik Tønne, som var fjorårets venstreback, ble også vurdert men valgte å ikke signere ny kontrakt med klubben. Han er nå høyaktuell for Levanger og ventes klar der i løpet av kort tid. En annen kjenning som spilte for FFK da de tok cupgull, Trond Erik Bertelsen, var på prøvespill men fikk heller ikke kontrakt med klubben.

Svenske høyaktuell

Fredriksstad blad skrev her om dagen at FFK har kommet til enighet med Hammarbys midtstopper Richard Maygar. Svenskene vil foreløpig ikke slippe midtstopperen før de har en ny klar og det kan tyde at overgangen kan dra ut i tid, Richard spilte flere kamper for Hammarby i fjor og gjorde sine saker bra for klubben, det vil bli en solid forsterkning for Østfoldklubben.

Les også: Tidligere Chelsea spiller på vei til OBOS ligaen

Akinyemi resignerter

En annen FFK spiller som har signert for et år til er Shola Akinyemi. Midtstopperen har i hovedsak vært klar for klubben en stund, men Fredrikstad ønsket å sjekke ut spillerens fysiske form og hvordan det var med beinet til Akinyemi før de ville resignere han. Dette var også en spiller Loberto hadde gitt uttrykk for at han ville beholde, og det er gledelig å kunne si at midtstopperen har signert for et år til i den rød hvite drakta.

Dermed ser spillerstallen til Fredrikstad FK slik ut med 18 spillere i stallen:

Keepere:  Jon Masalin, Håvar G Jensen

Forsvar: Mats Andre Kaland, Edvard Skagestad, Magne Simonsen, Martin Thømt Jensen, Shola Akinyemi

Midtbanespillere: Joona Veeteli, Kristian Brix, Patrik Karoliussen, Anas Farah, Fillip Westgaard, Håvard Åsheim

Spisser: Andreas Aalbu, Ulrik Flo, Sanel Kapidzic

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -