Clement ferdig i Derby – Akademidirektøren tar over ut sesongen

151

Clement ferdig i Derby – Akademidirektøren tar over ut sesongen


0-4-3 på de siste sju kampene ble for mye for ledelsen i Derby. I kveld ble Paul Clement løst fra sin manager-post.

Nyheten kommer som lyn fra klar himmel på de fleste i kveld. Derby har, til tross for svak form i det siste, bare fem poeng opp til ligaleder Hull City. Akademi-direktør og tidligere Derby-forsvarer Darren Wasall vil lede laget ut sesongen.

Clement kom til klubben i sommer og var uprøvd som manager. Han var mest kjent for å ha vært assistenten til Carlo Ancelotti i både Chelsea, PSG og Real Madrid.

Derby ble sett på om en av de aller største favorittene til opprykk foran sesongen. På sin egen hjemmeside skriver de likevel i kveld at opprykk ikke var hovedprioritet foran sesongen.

- Annonse -

– Det var tydelig i denne planen som ble presentert til supporterne, spillerne, sponsorer og alle våre interessenter, at opprykk ikke var hovedprioritet denne sesongen. Prioriteringene var å bygge videre på Derby-måten å spille fotball og stilen som vi hadde hatt de siste to sesongene, står det blant annet i nyhetssaken om Clements farvel til klubben.

Disse meldingene får folk til å undres ekstra på hvorfor Clement må gå.

– Opprykk var ikke hovedprioritet denne sesongen. Likevel får Clement sparken mens Derby ligger 5 poeng bak opprykk, skriver Eirik Aase, mannen bak Championshipnorge.com på twitter i kveld.

Derby har de siste to sesongene vært meget nære et opprykk. For to sesonger siden tapte de playoff-finalen for QPR, og forrige sesong raknet de fullstendig fra mars måned og utover. Dermed fikk de ikke engang playoff i en sesong hvor alt så veldig lyst ut veldig lenge.

Så får vi se hvordan de avslutter årets sesong, med Darren Wassal i sjefsstolen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -