Coman ute i flere måneder

196

Bayern München-vingen Kignsley Coman blir borte fra fotballbanen i flere måneder.

Kingsley Coman ble byttet ut med en skade i ankelen, på tampen av første omgangen i åpningskampen mot TSG Hoffenheim fredags kveld. I en kamp som vertene til slutt vant 3-1. Noen timer etter kampen var ferdig, ble det klart at franskmannen må gjennom en operasjon.

Franskmannen var igjennom en lignende skade forrige sesong. Hvor han var ute av spill fra februar til mai måned, noe som trolig kostet ham en plass i den franske VM-troppen i sommer. Nå er det klart at han ikke spiller mer fotball for langt utpå nyåret. Ettersom spilleren også må igjennom en operasjon og senere venter, rehabilitering og opptrening for den unge franskmannen.

Det var i en duell med TSG Hoffenheims Nico Schulz han pådro seg skaden. Mens Coman mister høstsesongen. Så er det langt lysere for Hoffenheim-kapteinen Kevin Voigt som også måtte gå av med en skade. Der er det riktignok ikke så alvorlig skadeomfanget.

– Det var bare en lårhøne, som Voigt pådro seg. Og han er ikke lenge ut av spillsa trener Julian Nagelsmann etter kampen.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -