Conte skal være førstevalget som ny italiensk landslagssjef

280

Antonio Conte skal være førstevalget som ny landslagssjef for Italia

Det italienske fotballforbundet ved Alessandro Costacurta har sagt i et intervju med Gazzetta dello Sport at nåværende, Chelsea-manager Antonio Conte skal være den beste kandidaten til jobben som landslagssjef for Italia.

– Jeg vil definitivt snakke med ham i løpet av noen måneder, sier Costacurta som har fått jobben med å finne en ny landslagssjef til Italia etter Gian Piero Ventura.

Gian Piero Ventura som fikk sparken som landslagssjef for Italia, etter at laget ble slått ut av Sverige i Playoff-kampene til Fotball-VM i Russland til sommeren. Conte som tidligere har vært landslagssjef for Italia, hvor han ledet laget til en kvartfinale europamesterskapet i 2016 før han tok over som Chelsea-manager.

Forbundet har flere kandidater på blokken

- Annonse -

Det italienske fotballforbundet skal ha flere navn på blokken som ny landslagssjef for Italia. Deriblant de tre ringrevene Roberto Mancini, Carlo Ancelotti, og Claudio Ranieri.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -