Copa del Rey, kvartfinaler – første kamp

140

Kvartfinalene i Copa del Rey er i gang. I den spanske cupen spilles det hjemme og borte i alle runder. Nå har vi kommet til første kamp i kvartfinalene og i går (20/1) ble det spilt to kamper; Celta Vigo mot Atletico Madrid og Atletic Bilbao mot Barcelona.

Atletic Bilbao og Barcelona begynner å kjenne hverandre godt. Dette var den 5. kampen for sesongen. De startet med 2 kamper i supercupen der Atletic vant. Deretter har de møttes 2 ganger i La Liga, og nå altså 2 ganger i Copa del Rey.  Elche hadde den tvilsomme æren av å møte Barcelona 3 ganger på 2 uker i fjor på samme tid, det endte med 14 baklengs. Det kan gå utover selvtilliten. Atletic tapte 6-0 i ligaen i helgen. I går ble det 2-1 tap. Et Barcelona uten Messi (skade) og Suarez (karantene). Munir fikk sjansen og benyttet den godt ved å score et flott mål etter et perfekt innlegg fra Rakitic. Det andre målet sto Neymar for, etter litt fomlete forsvarsspill av Atletic. Det stod 2-0 til pause, og det stod seg helt til slutten av kampen da Alves hadde en dårlig klarering og ballen kom fort tilbake til en umarkert Aduriz. 2-1, men likevel et godt utgangspunkt for Barcelona foran returoppgjøret. Nyervervelsen Turan fikk tillit fra start og viste seg frem som en veldig bra tilvekst for Barcelona. Atletic hadde noen store muligheter helt på slutt, men en glimrende ter Stegen hadde et par matchvinner redninger som gjør at han også må trekkes frem som en av Barcelonas beste denne kvelden.

Den endte målløst mellom Celta Vigo og Atletico Madrid etter et intenst oppgjør i følge rapportene der Celta hadde noen store sjanser til å ta føringen i kampen. Det betyr at det er en liten fordel Atletico som har hjemmekamp i neste oppgjør.

I dag 21/1 spilles Valencia mot Las Palmas og Sevilla mot Mirandes. Mirandes er det eneste laget som ikke er fra Primera Divisjon. Laget ligger nede på 11. plass i Segunda. De har vel overprestert til nå, og det skal vel mye til om det blir en semifinale.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -