Corini trekker seg: «i Palermo er hver kamp en atombombe!»

207

Eugenio Corini er ferdig i Palermo. Treneren har trukket seg etter bare 7 kamper ved roret, med én seier og én uavgjort.
Marginalt bedre resultater enn De Zerbi, men treneren har fått nok av en situasjon som er sportslig dramatisk.

Stallen mangler kvalitet i alle posisjoner og nedrykk er nesten et faktum: Palermo har bare 10 poeng og Empoli ligger komfortabelt på 17. plass med 21.
President Maurizio Zamparini har, som vanlig, økt pressen på treneren uten å gi ham forsterkninger.

Tidligere Sundsvall-spiss Stefan Silva og bosnisk midtstopper Sunjic (på lån fra Stuttgart) er langt fra gode nok til å redde sesongen, og det er også mulig at de få gode og lovende spillere i stallen skal snart forsvinne.

Fotballdirektør Nicola Salerno prøvde å overtale Corini men han hadde bestemt seg søndag ettermiddag allerede.
Selveste Salerno innrømmer likevel at «vi kan ikke utføre mirakler, men vil fortsette å jobbe og vi skal aldri gi oss».

- Annonse -

«Umulig å fortsette slikt»

Corini gjorde det likevel, misfornøyd med styrets manglende støtte men også med journalistene.
«Hver kamp i Palermo er en atombombe – fyret han løs i presskonferansen – Man vet aldri hva som skal skje, men hvis etter hvert tap dere spør ’skal den **** av trener sparkes nå?’, er det rettferdig? Analyserer man kampene på den måte? Treneren kan kritiseres for han ikke valgte de rette spillerne, for han ikke gjorde de beste byttene, hvis han har mistet garderoben… Men her er det Hiroshima hver eneste gang. BOOM! Det er helt feilt!»

Zamparini, som har vært roligere enn vanlig, skal nå finne en ny trener for å mildne negativiteten som ligger over laget og klubben. Serie B er mer eller mindre garantert, men det fortsatt finnes 18 kamper å spille med verdighet.
Davide Ballardini, som ble sparket etter to serierunder, takket nei for en stund siden men man vet aldri. Det er likevel mulig at Palermo skal skaffe seg en fjerde trener i en katastrofal sesong.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -