Costaricansk storscorer til Tromsø

198
Alfheim Stadion. Foto: Joehawkins, Wikimedia

Tromsø bekrefter på sine hjemmesider at de har kapret den costaricanske storscoreren Brayan Rojas (21) på lån med kjøpsopsjon.

Brayan Rojas drar med dette fra barndomsklubben AD Carmelita i Costa Rica for å prøve lykken i Tromsø. Gutan har foreløpig kun signert en låneavtale, men med en opsjon på kjøp fra og med 2020.

Den 21 år gamle spissen ble toppscorer for AD Carmelita i 2018-sesongen. Brayan Rojas blir historisk for AD Carmelita, ettersom han blir klubbens første utenlandsproff.

– Jeg spilte mye på gata og på grusbaner sammen med mine venner før jeg begynte i klubben som tiåring. Vi hadde alle en drøm om å få spille i Europa. Derfor var ballen min med meg overalt for fotball var det aller viktigste i mitt liv, sier Rojas til Tromsøs hjemmesider.

– Det har vært viktig for oss å få til en kortsiktig låneavtale som tar hensyn til våre økonomiske rammer, og samtidig en opsjon som gir oss en langsiktig mulighet hvis spilleren blir en suksess i 2019, sier sportssjef i Tromsø, Svein-Morten Johansen, til Tromsøs hjemmesider.

- Annonse -

Rojas kan få en mulighet til å vise seg fram, allerede til lørdag. Da spiller Tromsø mot det slovakiske storlaget Slovan Bratislava, i Tyrkia.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -