Courtois: Jeg er halvt spansk

496

Målvakten til Chelsea har avslørt at han gråt når hans tid i Atlético Madrid tok slutt etter 2013/14 sesongen, og han sier han føler seg “halvt spansk” fordi han nyter livvstilen til spanjolene så mye.

Thibaut Courtois har avslørt at han ønsker å returnere til La Liga og det kan hende han ikke vil signere en ny kontrakt med Chelsea for å prøve å komme seg tilbake til Spania.
Courtois kom til Chelsea fra Genk i 2011 og han ble umiddelbart sendt på lån til Atlético Madrid de neste tre sesongene. Den 24 år gamle belgieren hadde en fruktbar periode hos Atlético, hvor han hadde en nøkkelrolle da laget vant La Liga i 2014, Copa Del Rey i 2014 og Europa League i 2012. (Artikkelen fortsette under bildet.)

Kommer Thibaut Courtois noen gang til å spille i denne trøya igjen?
Kommer Thibaut Courtois noen gang til å spille i denne trøya igjen?

Som nevnt har Courtois avslørt at han gråt når hans tid i Atlético var over, og han har uttrykt sitt ønske om å returnere til La Liga i fremtiden.
“Jeg føler meg halvt spansk”, fortalte Courtois til den spanske avisen Marca. “Når jeg tok mitt farvel med klubben hadde jeg det vondt. Jeg hadde kalde føtter, og det var ikke enkelt å forlate laget. Jeg gråt. Atlético er en familie klubb, og jeg merket fremdeles deres kjærlighet.

Når han fikk spørsmålet om han var interessert i å returnere til Atlético, svarte han: “Ja, men ikke bare på grunn av klubben, men også på grunn av hvordan Madrid er og hvordan hele landet er. Fra første sekund ble jeg forelsket i Spania, og menneskene, livvstilen maten… Jeg spiser fremdeles lignende mat, og tar en lur etter middagen, og mesteparten av programmene jeg ser på TV er på spansk… Jeg er halvt spansk.

- Annonse -

Courtois er ikke den eneste Chelsea spilleren som har avslørt sin interesse om å returnere til Atlético Madrid. Også Diego Costa har avslørt at han prøvde å returnere til sin forrige arbeidsgiver denne sommeren.
Den belgiske målvakten forteller også at han kanskje kommer til å forlate Chelsea gratis når kontrakten hans går ut i juni 2018.

Per idag er Thibaut Courtois Chelsea spiller, men har han funnet seg en ny arbeidsgiver når 2018/19 sesongen starter?
Per idag er Thibaut Courtois Chelsea spiller, men har han funnet seg en ny arbeidsgiver når 2018/19 sesongen starter?

“Jeg har en kontrakt med Chelsea for de neste tre sesongene”, forteller han. “I 2018, når jeg er i mitt siste år av kontrakten, kommer jeg til å vurdere om jeg skal forlenge kontrakten min eller om jeg skal forlate Chelsea.”

Det er også verdt å nevne at Courtois har blitt linket til Atlético’s argeste rival, Real Madrid, de siste månedene.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -