Coutinho nær overgang til Bayern

92
Philippe Coutinho er nær en overgang til Bayern. Bilde: Granada, Wikimedia.

Bundesliga-klubben Bayern München er nære å signere Philippe Coutinho fra FC Barcelona. Klubben kunngjør at det mangler kun noen få detaljer samt legesjekken. Bayern låner Coutinho og i ett år og har deretter opsjon på kjøp.

– Jeg kan bekrefte at jeg var med Hasan (Salihamidzic, red. anm.) i Barcelona på onsdag og at vi har blitt enige med både klubben og spilleren. Coutinho har vært i vårt fokus en stunde. Navnet spiller ingen rolle, men utelukkende hans kvalitet, siteres styreleder Karl-Heinz Rummenigge på klubbens nettside.

– Jeg ønsker å takke FC Barcelona. Noen detaljer er ikke på plass ennå, men vi er veldig lykkelige at vi kommer til å signere denne spilleren, sier sportsdirektøren Hasan Salihamidzic.

Coutinho bli i januar 2013 kjøpt av Liverpool. Etter 152 Premier League-kamper (41 mål, 37 målgivende) kjøpte Barcelona 27-åringen i januar 2018 for rundt 150 millioner euro (1,5 milliarder kroner). Til tross for 76 offisielle kamper (21 mål, elleve målgivende) for de spanske seriemesterne, nådde den brasilianske landslagsspilleren aldri helt nivået fra tiden i Liverpool og ble aldri helt lykkelig i Spania.

Kommentarer

kommentarer