Coutinho og Neymar sikrer brasiliansk seier på overtid

163

Brasil er fortsatt ikke i særdeles bra form. Mot underdog Costa Rica måtte laget til superstjerne Neymar vente til overtiden av andre omgang før scoringene kom.

I en tam første omgang hadde begge lag én god mulighet hver. Costa Ricas Gamboa bommet på mål fra 15 meter. Neymar klarte ikke å overvinne Navas i Costa Ricas mål. Til tross for 65% ballinnehav ble det få sjanser for Brasil.

I andre omgang kom Brasil til flere gode muligheter. Forsvarsspillerne, tverrliggeren, Navas og brasiliansk unøyaktighet holdt ballen utenfor Costa Ricas mål i 45 minutter til. Da Brasil ikke så ut til å score, begynte stjernene å falle. Det så ut til å gå for Neymar da Kuipers pekte på straffemerket, men videodømmingen avslørte Neymar som slapp unna uten gult kort.

Til slutt kunne Brasil likevel juble. Coutinho klarte å overliste Navas fra kort hold med et skudd mellom beina fra kort hold ett minutt på overtid. Etter 96 minutter scoret også Neymar etter et fint innlegg av Douglas Costa.

- Annonse -

Brasil, nå med fire poeng, har alle muligheter til avansement. Costa Rica er uten poeng, og ute av VM.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -