Crystal Palace og Huddersfield med solide borteseiere

184

Crystal Palace slo et formsterkt Leicester hele 3-0 på bortebane i dag, men det var ikke den eneste litt overraskende borteseieren. Huddersfield banket Watford 4-1 på «The Hornets» hjemmebane.

Et Leicester-lag med fire strake seiere før møtet med Crystal Palace var forventet å vinne sine femte kamp på rad, men gjestene fra London ville det annerledes. Scoringer fra Christian Benteke, Wilfried Zaha og Bakary Zako sørget for en overbevisende 3-0-seier for Palace.

Huddersfield tok tidlig ledelsen borte mot Watford som så langt denne sesongen har vist god form. Midtveis ut i første omgang økte Aaron Mooy til 2-0, og jobben ble ekstra vanskelig for de gule etter at kaptein Troy Deeney fikk direkte rødt kort ti minutter før pause. Etter pause økte Huddersfield til 3-0 før de også fikk en mann utvist da Jonathan Hogg fikk sitt andre gule for dagen. Watford øynet muligens et lite håp da Abdoulaye Doucoure banket inn en redusering på et vanvittig godt teknisk utført langskudd på halv-volley, men ett minutt før full tid fastsatte Aaron Mooy sluttresultatet til 4-1 på straffespark.