Dagens tippetips 20.03

119
Tippetips

Dagens tippetips 20.03

Hamburg – Hertha Berlin
Bunnkamp i Bundesligaen. Hamburg har ikke vunnet på siste 5 kamper (0-2-3).Står med 2 strake uavgjort på hjemmebane mot Dortmund og Borrusia Mönchengladbach. Hertha Berlin står med 2 uavgjorte på rad mot henholdsvis Schalke og Stuttgart. Blir nok et jevnt oppgjør i kveld og her er U til 3.25 i odds ikke et dumt spill.

Elche – Valencia
Valencia i meget god form for øyeblikket. 5 seire på siste 6 kamper hvor den ene kampen hvor det ikke ble 3 poeng var et sterkt uavgjort resultat mot Atletico Madrid. Elche er 2 poeng over nedrykkstreken. Har en varierende formkurve. Står med 1 seier på sist 4 kamper. Formsterke Valencia strekker nok det lengste strået i kveld. 1.88

Wolverhampton – Derby County
Derby i fryktelig form fortiden. Har ikke vunnnet på fem kamper og står med 0-2-3. Wolves fortsetter å levere hjemme. Har scoret 13 mål på siste 4 kamper på hjemmebane. 3 store hjemmeseire og et uavgjort resultat mot et heldig Watford. Kan bli en meget bra kamp i Championship i kveld, og Wolves fansen bør forvente mer enn 1 poeng idag. 2.55 på hjemmeseier er et meget spennende spill.

Dagens tippetips kan være litt dristig, men ut ifra form og kamper ser den lovende ut. Man kan eventuelt gå for mindre innsats her, men jeg velger å kjøre normal.

- Annonse -

Total odds: 15.63
Innsats: 100kr
Utbetaling: 1563kr
(Tall fra UNIBET)

Lykke til!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -