Dansk storklubb med et millionbud på Eliteseriespiller

547
Brøndby skal ha lagt inn et bud på ODD- Grenlands Birk Risa (21) . Foto: Brøndby IF klubblogo.

Fredag ​​viste det seg at Brøndby skal være ut etter Odds venstreback Birk Risa.

Den danske storklubben Brøndby skal ha kommet med et millionbud på Birk Risa. Summen det er snakk om er på underkant av fem millioner norske kroner.  Klubben har ikke vært rolig så langt på overgangsmarkedet. fredag ble også en annen norsk unggutt presentert som ny Brøndby-spiller nemlig 20 år gammel midtbanespiller Tobias Børkeeiet. Nå kan det også være enda en nordmann på vei til Vestegnen.

Det skal etter solemerket være den norske U21-landslagsspilleren Birk Risa, som for øyeblikket spiller i Odd i Elite-serien i Norge. Lørdag ble det også konkret gjort at budet er lagt inn på spilleren. VG.no skriver nemlig at den danske toppklubben har tilbudt 4,6 millioner kroner for 21-åringen.

Birk har spilt i Odd i en og en halv sesong etter å ha kommet tilbake til hjemlandet etter en periode på fire år i FC Köln i Tyskland. Men Brøndby er ikke den eneste klubben, også Rosenborg skal være ut etter spilleren ifølge VG. Danskene har lenge sagt at de spesielt ser etter forsterkninger på midtstopperplass, venstreback og begge kantene.

Vil til større liga

Spilleren lar seg ikke stresse av budet

– Så lenge jeg kan ha en god og åpen dialog med Odd når det er interesse for meg, har jeg ingen bekymringer. Jeg stortrives i klubben og nyter å spille på et av Norges beste fotballag, sier han til VG.

– Hva er et riktig neste steg for deg?

– Til en bedre klubb i en bedre liga. Om det er Danmark, Belgia, det får vi se, men det viktigste for meg er spilletid. Drømmen er topp fem ligaer i verden, men det stresser jeg ikke med.

 

 

.

Kommentarer

kommentarer