Dårlig stemning i München: taushet, sarkasme og brutal ærlighet

324
Niko Kovac var ikke fornøyd etter 2-1-seieren i Bochum. Bilde: Granada, Wikimedia.

Etter nok en svak kamp mot Bochum i cupen (2-1) er stemningen dårlig i Bayern München. For trener Niko Kovac ser situasjonen ut til å tilspisse seg.

Den eneste gode nyheten for Bayern var at Serge Gnabrys og Thomas Müllers sene scoringer snudde kampen mot VfL Bochum, som ligger tredje sist i 2. Bundesliga. Spillemessig var kampen – som oftest de siste ukene – en ny skuffelse fra Bayerns side.

Niko Kovac avfeide kritikken mot seg selv og skyldte heller på spillerne.

– Det må spilles godt. Det har ingenting med taktikk å gjøre. Det har noe med innstilling å gjøre. For mange spille har spilt for mange feilpasninger, siteres Kovac på Sport1.

- Annonse -

Bayerns kaptein Manuel Neuer er enig i at prestasjonen ikke var noe å skryte av. Kapteinen sa ærlig hva han mente om Bayerns kamp i Bochum da han foreslo et kampreferat til en journalist.

– Bare skriv «FC Bayern» på topp. Så tar du et tomt ark. Det beskriver vår prestasjon best, siteres Neuer av sportsavisen kicker. 

Kovac kan imidlertid ikke sies til å nyte økt støtte fra sine ansvarlige. Selv om hverken sportsdirektør Hasan Salihamidzic eller styreleder Karl-Heinz Rummenigge kritiserte treneren direkte, viser reaksjonene at tålmodigheten minsker.

Salihamidzic nektet å analysere kampen. Sportsdirektøren viste sin misnøye ved å være sarkastisk.

– Topp-kveld. Var bra! Ordentlig bra, sa Salihamidzic ifølge flere tyske medier.

– I kveld kan man ikke analysere. Det kommer vi heller ikke til å gjøre. Jeg bare kom hit for å være snill, utdypet sportsdirektøren.

Enda tydeligere ble Salihamidzics sjef – uten å si mye. Karl-Heinz Rummenigge skal ha gitt en klar beskjed til en Bild-journalist.

– Jeg snakker ikke, sa styrelederen ifølge Bayern-eksperten Christian Falk.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -