Darmstadt: Schuster følger på Frings

149
Dirk Schuster er ny trener i Darmstadt. Bilde: Fuguito, Wikimedia.

Fredagens 1:0-tap mot Erzgebirge Aue ble Torsten Frings siste kamp som trener for SV Darmstadt 98. Hans etterfølger blir Dirk Schuster, som allerede hadde trent klubben mellom desember 2012 og juni 2016.

Etter 11 kamper uten seier har Darmstadt reagert, og sagt opp trener Torsten Frings. Den tidligere landslagsspilleren hadde overtatt som trener for klubben i desember 2016. På dette tidspunktet var laget på siste plass i Bundesliga, med stor avstand til kvalikplassen, og Frings kunne, til tross for noen gode resultater, ikke hindre nedrykket. I denne sesongen startet Darmstadt bra i 2. Bundesliga, men den per dags dato siste seieren kom den 17. september mot Arminia Bielefeld. Laget ligger nå på kvalikplassen til 3. Liga.

– Vi synes ikke det har vært en lett avgjørelse, fordi vi verdsetter Torsten Frings både som trener og som person. Vi har analysert den sportslige situasjonen nøye, og har kommet fram til å måtte gjennomføre dette smertefulle skrittet, sier president Rüdiger Fritsch.

Frings’ etterfølger blir Dirk Schuster. I sin forrige periode som trener i klubben klarte Schuster å rykke opp med Darmstadt fra 3. Liga til Bundesliga i løpet av to år, og klarte også å holde seg i Bundesliga med klubben. Etter sesongen 2015/16 bestemte Schuster seg for å bytte til FC Augsburg. Der klarte Schuster ikke å ha samme suksess som i Darmstadt, og han fikk sparken etter kun 14 serierunder. Nå skal han redde Darmstadt fra å rykke ned enda en liga.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -