Ny dato for avbrutt kvalikkamp Jerv-Mjøndalen

361

Kvalikkampen mellom Jerv og Mjøndalen ble avbrutt etter 44 minutter lørdag 5.november på stillingen 1-0 til hjemmelaget etter scoring av Eirik Haugstad etter spilte 9 minutter.

Nå skal resten av kampen spilles lørdag 19.november kl. 12:00. Dette bekrefter NFF mandag.

Deler av 1.omg lørdagen hadde preg av å være en parodi og dommer Kristoffer Hagenes, fra Hovding, måtte avbryte kampen grunnet været og overvann på Levermyr stadion i Grimstad.

Noen av Mjøndalen-spillerne måtte også ha hjelp av Røde Kors etter at kampen ble avbrutt da de var sterkt nedkjølte og blåfrosne.

Vinneren av kampen skal møte Kongsvinger, dato er fastsatt til lørdag 26.november.

Hvis Jerv skal møte Kongsvinger, blir kampen spilt i Grimstad kl. 12:00, men hvis Mjøndalen blir motstander, spilles kampen på Kongsvinger kl. 18:00.

I kvalifiseringskampene for Eliteserien skal OBOS-ligalaget starte hjemme, mens Tippeliga-laget Stabæk, avslutter hjemme på Nadderud Stadion. Datoene er som følger:

Onsdag 30.nov: OBOS-laget – Stabæk (tidspunkt ikke fastsatt)

Lørdag 3.des: Stabæk – OBOS-laget kl. 18:00 på Nadderud Stadion