De seks største talentene i Bundesligaen

339

Den tyske toppdivisjonen er fortiden et kraftverk for unge spillere, hvor flere av tenåringen har tatt ligaen med storm så langt denne sesongen.

Den tyske toppdivisjonen (Bundesliga), er tydeligvis et bra sted for unge spillere for øyeblikket, hvor flere av klubbene har satset på yngre spillere, og det har blitt gjort med stor suksess. Da er det ikke bare Borussia Dortmund, som har vært flink på slikt i flere år. Men også en rekke andre klubber, følger i fotsporene til «Die Borussen», og gir sine unge spillere muligheten til å blomstre.

Vi har nå vurdert de seks største talentene i Bundesliga. Som vi nå skal presentere for deg, og samtlige seks blir ansett som fotballens fremtid.

1. Jadon Sancho (Borussia Dortmund), er sett på som et av de største talentene i Europa. Og etter en rekke gode prestasjoner for Borussia Dortmund i starten på sesongen, har nå flere av toppklubbene i Europa fått opp øynene for 18-åringen. Han har en ekstrem fart som er nesten umulig, for en forsvarsspiller og følge. Du kan sammenligne han med en tidligere BVB-spiller Pierre-Emerick Emiliano François Aubameyang. Han står så langt denne sesongen notert med 23 kamper for BVB, hvor han har scoret 5 mål.

2. Kai Havertz (Bayer Leverkusen), er et av tysklands største fremtidshåp, og flere sammenligner han faktisk med Mesut Özil. Til tross for sin unge alder står Havertz allerede oppført for 65 kamper i Bundesliga. Og han er blant en av kandidatene til å bli hentet av Bayern München.

- Annonse -

3. Evan N’Dicka (Eintracht Frankfurt), nok en 19-åring, som ble hentet til Eintracht Frankfurt i sommer, etter noen gode sesonger i Auxerre, i Frankrike. Han har også tatt Bundesliga, med storm og har spilt samtlige kamper for Eintracht Frankfurt denne sesongen.

4. Arne Maier (Hertha Berlin), er også et av Tysklands fremtidshåp. Han er bare 19 år, men står allerede notert med 29 kamper for Hertha Berlin, og midtbanespilleren, og med vår egen Per Ciljan Skjelbred, om spilletid i Hertha, så langt har han spilt samtlige minutter i Bundesliga.

5. Reiss Nelson (TSG Hoffenheim), ble sendt på lån fra Arsenal til TSG Hoffenheim ut denne sesongen. Det er noe tyskerne er svært fornøyd med. Nelson er samme type spiller, som landsmannen Jadon Sancho, og har scoret seks mål så langt denne sesongen.

6. Dan-Axel Zagadou (Borussia Dortmund), er et PSG-produkt oppvokst i akademiet til den franske storklubben. BVB hentet spilleren gratis i 2017. Og siden den gangen har pilen gått en vei, nemlig oppover for 19-åringen. Så langt har det blitt med syv kamper i Bundesliga for Borussia Dortmund.

 

Vi kunne ha listet opp flere av talentene i den tyske toppdivisjonen. For det er flust av talenter i de forskjellige klubbene. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -