Debutant matchvinner for Fc Show

846

Det var duket for et lokaloppgjør mellom Fc Show og Tjensvoll torsdag kveld, en jevn kamp endte med at en debutant ble matchvinner for hjemmelaget.

Kampen startet med mye fram og tilbake fra begge lag, mye Hawaii fotball utpå banen de første 10-15 minuttene.
Rundt 17-18 minutt får Stig Vik Nedrebø ballen utpå vingen å han svarer med ett rabona innlegg inn foran mål, å ingen passer på Bjørnar Eikeland Svendsen som får stå mutters alene når han banker ballen inn fra kloss hold, å dermed sender hjemmelaget opp i en 1-0 ledelse.

Tilskuerne trodde det skulle gå til pause med en 1-0 ledelse til hjemmelaget, men rett før pause utligner Tjensvoll til 1-1 å dermed ebber 1 omgang ut i 1-1.

2 omgang startet likt som 1 omgang, lite som skjedde å nesten ingen avslutninger mot mål. Timen spilt da Fc Show keeper Jostein Holmsnes somler med ballen, men varter opp med 2 gode redninger, før Tjensvoll smeller ballen bak Holmsnes å dermed 1-2 på Siffen.
Fc Show ga seg ikke, å et par minutter senere kommer en corner fra Stig Nedrebø som treffer hodet til Fc Show kaptein Fredrik Gjerde som header ballen i mål å 2-2. Minutter senere ny corner til hjemmelaget, å denne gang en annen variant ballen 45 ut til Dag Haga Grov som smeller ballen langs bakken å i mål å 3-2 til Fc Show.

Anders Karlsen spiller ballen fint ut på siden til kaptein Edvin Roussenov som banker inn 3-3 etter rundt 82 minutt, å det ser ut som bortelaget skal få med seg 1 viktig poeng men den gang ei, fordi debutant Petter Senum smeller inn 4-3 etter 88 minutt, å Fc Show tar med seg 3 uhyre viktige poeng fra toppmatchen.

Fc Show svarer umiddelbart på tiltale etter at Tasta nedsablet Fc Show forrige Torsdag 7-0

3P: Petter Senum(Fc Show)
2P: Sebastian Rinaldo Pedersen(Fc Show)
1P: Mohammed Chamdid(Tjensvoll)