Deila kunne ikke drømt om en bedre avslutning

199

Deila kunne ikke drømt om en bedre avslutning

Den skotske ligamesteren vant hele 7-0 over Motherwell i Ronny Deila sin avskjedskamp. 40-åringen forlater Glasgow med hevet hode etter to ligamesterskap på to sesonger.

For en minneverdig dag det ble på Celtic Park for nordmannen med syv forskjellige målscorere. Det ble også satt en rekord. 16 år gamle Jack Aitchinson ble historisk. Tidenes yngste spiller for Celtic.

Unggutten er født 5. mars 2000, og er dermed 16 år og 71 dager gammel.

Den forrige rekorden satt Mark Fotheringham. 13. mai 2000 var han 16 år og 204 dager gammel, da han debuterte for Celtic mot St. Johnstone.

- Annonse -

Men det stoppet ikke der for Aitchinson, som like gjerne avsluttet den svært hyggelige kampen for Deila med å sette inn 7-0. Dermed ble han også tidenes yngste målscorer for klubben.

Likevel sto det ikke til forventningene og fiaskoen i Europa ble til slutt utslagsgivende for at Deila takket for seg.

– Jeg vil savne å være en del av en klubb som Celtic og alle kampene, tilskuerne og intensiteten i dem. Jeg både elsker og hater akkurat det. Du er redd for å tape, men samtidig elsker man å vinne, sa Deila nylig til BBC.

Det spekuleres nå i Skottland om hvem som blir arvtaker til Deila og de heteste navnene som blir nevnt er blant annet Roy Keane, Brendan Rodgers og David Moyes.

Synes du Ronny Deila har gjort en god jobb i Celtic? Del din mening i kommentarfeltet under

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -