Deila vil unngå de store kanonene

120

Ronny Deila vil unngå det han beskriver som de store lagene når trekningen av de 32 lagene som har kommet til sluttspillet i UEFA Europa League blir gjort neste måned.

Celtic kvalifiserte seg til sluttspillet til tross for at de tapte 3-1 for Red Bull Salzburg Torsdag kveld. Av de store lagene Celtic kan komme til og bli trekt mot finner vi blant annet Everton og Tottenham, hvis Tottenham vinner sin gruppe vel og merke. Det vil trekke fulle hus på Celtic Park, men vil også gjøre det svært vanskelig og kvalifisere seg videre.

Under forberedelsene til dagens cupkamp mot Hearts sa Ronny Deila følgende: «Vi vil ha så enkel motstand som mulig i den neste runden av UEFA Europa League, slik at sjansene er store for at vi går videre»

Deila forteller videre: «Vi ønsker å gå videre til kvartfinalen i UEFA Europa League og vi vil gjøre alt for å gå videre og vi ønsker at vi skal bli trukket mot et lag som passer oss»

- Annonse -

«Når det er sagt så må vi ta det vi får. Det er en masse gode lag i den bollen og uansett hvem vi trekker så vil det bli tøft, men vi vil være klare til kamp»

Mens Deila ønsker å sette Celtic på det Europeiske kartet i sin første sesong i klubben, så legger han ikke skul på at ambisjonene på sikt er å vinne The Treble.

«Vi må tenke på hvordan vi kan klare å oppnå det og det starter med hver trening vi har og hvordan vi forbereder oss til kamper»

Idag spiller Deilas menn borte mot Hearts i den Skotske Cupen. Kampstart 16.15

Kilde: Belfast Telegraph

Hvor langt tror du at Celtic kan komme i årets UEFA Europa League? Diskuter i vårt kommentarfelt

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -