Delph klar for Manchester City

168
Manchester City
Manchester City logo

Delph klar for Manchester City

Midtbanespilleren bekreftet for bare noen dager siden at han kom til å bli i Aston Villa. Nå har han ombestemt seg helt og fredag kveld ble han klar for Manchester City.

 

Dermed blir den engelske midtbanespilleren Citys andre signering denne uka, da de for noen dager siden sikret seg Raheem Sterling fra Liverpool. Spillere som James Milner, Scott Sinclair og Frank Lampard har alle forsvunnet fra City i sommer og det har vært ventet at klubben kom til å sjekke markedet for engelske spillere for å fylle opp «homegrown-kvoten» sin. Manager Manuel Pellegrini sa dette om Delph til til klubbens hjemmeside etter at overgangen var bekreftet.

- Annonse -

– Fabian Delph er en fantastisk spiller og jeg gleder meg til å jobbe med ham. Han har vært viktig for Aston Villa i flere sesonger og er en av de mest lovende, unge midtbanespillerne i Premier League.

Delph hadde nylig en strålende sesong for Villa og var sterkt delaktig i at klubben sikret seg ny Premier League-kontrakt. Delph spilte seg også inn på det engelske landslaget etter debuten mot Norge i september 2014. Siden den gang har det blitt seks opptredener for The Lions.

Overgangssummen for Delph skal være på rundt åtte millioner pund.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -