Demichelis legger støvlene på hylla

254

Den tidligere Bayern München og Manchester City-spilleren Martin Demichelis legger fotball støvlene på hylla etter denne sesongen.

Etter omtrent halvt tiår som profesjonell fotballspiller velger den argentineren Martin Demichelis å legge støvlene på hylla. Den nå 36 år gamle argentineren som fortiden spiller for Malaga, men etter denne sesongen er det over. Det skriver klubben på sin Twitter-profil.

-Å få avslutte min karriere i Málaga er en drøm, sier Demichelis til klubbens Twitter-profil. Demichelis, som kom tilbake til Málaga i vinter overgangsvinduet etter en mindre vellykket opphold hos Espanyol. Fra 2011 til 2013 var han med på Malagas sin suksessrike perioden, som endtemed Champions League-kvartfinalen.

Foruten Málaga vil Demichelis trolig bli best husket for sine mange år i Bayern München, hvor han vant blant annet vant fire ligatitler og fire cup titler. Tre år fikkhan også for Manchester City, noe som resulterte i en  ligatittel og to Capital One Cup-titler. Demichelis spilt 51 internasjonale kamper og scoret to mål for Argentina, men han vant ingen titler med hjemland.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -