Denne sesongen blir det mer roteringer i Napoli-laget

135

Napoli-trener Carlo Ancelotti har gjort det kjent at spillerne i troppen må vente mer rotering på laget under hans ledelse.

«Hvis jeg gjør endringer, er det for å holde hele gruppa motivert,» sier Ancelotti ifølge football-italia.net.

Napoli har vunnet begge sine to første kamper og skal møte Sampdoria søndag.

«Det er for tidlig å se på tabellen. Vi har konsentrert oss om det vi har gjort og det vi må gjøre,» sier treneren på en pressekonferanse før Sampdoria-kampen.

- Annonse -

Det er ikke klart ennå, men det snakkes om at både Marek Hamsik og Jose Callejon kan bli hvilt i oppgjøret, mens Amadou Diawara og Simone Verdi skal spille. Dette er endringer som ville vært utenkelig under Maurizio Sarri som trente laget til andreplass i fjor.

«Hvis vi gjør endringer er det for å holde hele gruppa motivert, ikke fordi noen fortjener å spille mindre. Heldigvis er det mer enn 11 spillere som ønsker å gå ut på banen og det er mulig å rotere.»

«Når man har en så konkurransedyktig tropp, betyr det lite om en spiller 60 eller 30 minutter. For eksempel var Dreis Mertens avgjørende mot Milan og han kom inn den siste halvtimen,» argumenterer Ancelotti.

«Hamsik blir stadig bedre i sin nye rolle og jeg tror den er hans naturlige posisjon. Han spiller på en annen måte enn Diawara, som er livlig og entusiastisk, men uten den samme erfaringen og teknikken.»

«De er begge viktige spillere for oss og hvis jeg kan bruke begge i en kamp vil jeg utnytte den muligheten best mulig. Jeg har spillere som fortjener å spille og jeg har tro på dem. På en måte er det vanskelig å gjøre endringer på laget, på en annen måte gjør rotasjon at man kan gjøre endringer uten at det svekker laget,» sier Ancelotti.

«Det er mange måter å vinne en fotballkamp på, men det aller viktigste er å gjøre det som et kollektiv. Det er ikke vanskelig med denne troppen, ettersom jeg ikke ser noen store ego på laget,» avslutter treneren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -