Det er kjipt at vi ikke klarte å vinne denne kampen! -Koke

620

Koke og Filipe Luis stilte til intervju for «Los Rojiblancos» etter den skuffende kampen på La Rosaleda. 

«Sannheten er at de var bedre enn oss, men det var synd at vi bare hadde 10 spillere i andre omgang ettersom vi da kunne ha hatt større sjanse på et bedre resultat. Likevel, laget har kjempet og reagert, og vi hadde et par sjanser til å score 0-1. Vi hadde også uflaks med tanke på deres mål, for selv om vi var en mann mindre, skapte ikke Málaga noen farlige sjanser heller. Vi må fortsette å kjempe og jobbe i kampene fremover, ettersom vi spiller en god sesong så langt. Det er synd vi ikke klarte å vinne denne kampen», sa en oppgitt Koke etter kampen mot Málaga.

«Vi var ikke gode nok, men laget kjempet, og vi prøvde hardt for å vinne denne kampen og vi kunne ha vunnet denne kampen. Det ville ikke ha vært rettferdig om vi hadde vunnet, men vi kunne ha vunnet. Seieren endte hos Málaga, som skaffet seg poengene fortjent, og vi gratulerer dem. Nå må vi imidlertid glemme denne kampen, og konsentrere oss om kampen mot Rayo», var Filipe Luis’ svar til pressen.

 

- Annonse -

koke and filipe luis

 

Det var et skuffende resultat for de røde og hvite fra Madrid som ligger A-poeng med Barcelona i La Liga med en kamp mer spilt enn Katalanerne. Om Atlético hadde vunnet denne kampen, hadde de lagt ekstra press på Barcelona som da måtte ha vunnet hengekampen sin for å ha ligget likt med Atlético Madrid. Nå kan imidlertid Barcelona skaffe seg et 3 poengs forsprang om de vinner hengekampen.
Atlético henger godt med i tittelkampen denne sesongen etter å ha spilt en veldig god høstsesong. Kan Atlético ta tilbake tronen de sist vant i 2014? Det gjenstår å sees, men det er selvfølgelig fullt mulig for Simeones menn å vinne La Liga.

Kampintervjuet med Koke og Luis er henter fra www.clubatleticodemadrid.com

Slik så det ut sist Atlético Madrid vant ligaen! Kan de klare det igjen?
Slik så det ut sist Atlético Madrid vant ligaen! Kan de klare det igjen?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -