Dette er de norske kjendisenes beste fotballminne

484

Vi har spurt fire norske kjendiser om deres beste fotballminne. Del gjerne ditt beste fotballminne med oss i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

LIV GRETE SKJELBREID (44),  TIDLIGERE SKISKYTTER, NÅ EKSPERT I NRK

– Mitt beste fotballminne er cupfinalen mellom Kongsvinger og Rosenborg i 2016. Hele turen var utrolig kjekk. Vi var i godt humør og veldig kjekt å følge med på nevøen (Martin Skjelbreid Ellingsen) som fikk spille cupfinalen.

Har du spilt selv?

– Ja jeg husker at vi ble kretsmestere med Eikelandsfjorden, vi var vel 13-14 år. Det var gøy å få ballen i mål selv om det var ment som et innlegg, smiler hun.

- Annonse -

Du ble matchvinner?

– Husker jeg riktig så var det helt på slutten av kampen ja. Jeg var mest opptatt av å løpe hardt og mye.

HENRIETTE STEENSTRUP (44), SKUESPILLER OG KOMIKER

– Jeg var på Anfield for snart to år siden og så Liverpool mot Tottenham. Liverpool herjet i 1.omgang og gullgutten Sadio Mané scoret og det beste var at jeg satt bare 12 meter unna.

ALEJANDRO FUENTES (31), MUSIKER

– Jeg følger overhodet ikke med på fotball, så mine beste fotballminner må være FIFA-kveldene med kompiser for noen år siden.

Noen spesielle FIFA-episoder?

– Vet ikke om det er mitt beste minne, men det involverer en tekopp og det gikk litt hardt utover en kompis. Tapte den kampen ja, uten at jeg vil utdype det noe mer, ler han.

CECILIE LYNUM (52), PSYKOLOG OG RÅDGIVER LUKSUSFELLEN

– Byen e Bergen og laget e Brann. Jeg har vokst opp på stadion og hele familien har på sett og vis hvert involvert i Brann. Mange gode minner, men husker jo spesielt de gangene Brann har vunnet noe. Cupen i 1982 og 2004 og selvsagt seriemesterskapet i 2007.

Egen fotballerfaring?

– Nei det er det dårlig med, men jeg har faktisk eksamen i fotball fra idrettshøgskolen. Har fulgt familien, en far, to brødre og etterhvert to nevøer som har spilt for Brann. Jeg representerte Brann jeg også, men det var som slalomkjører.

[pro_ad_display_adzone id=»45525″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -