Dette er rollen en trenerlegende tror at Guardiola sikter på

301

Det har vært mye oppstyr rundt Pep Guardiola de siste ukene, og han har selv uttalt at han ser at slutten på sin trenerkarriere er ganske nær og at presset i Barcelona var mye – mye større enn i Manchester City.

Guardiola har sagt at han vil være i Manchester City ut treårskontrakten, og kanskje litt lenger, men at han ikke ser for seg en lang trenerkarriere.

Fabio Capello (Foto: Wikimedia Commons)

Fabio Capello, som selv er 70 år og har hatt en lang trenerkarriere i store klubber som Juventus, Milan, Roma og Real Madrid, i tillegg til det engelske og russiske landslaget, tror Guardiola har en klar plan.

«Jeg tror Guardiola vil gå tilbake til Barcelona som klubbpresident. Han har den ideen fiskert i hans sinn,» sier Guardiola ifølge den spanske avisen Marca.

- Annonse -

«Når man har en fotballidentitet som hans, begynner andre lag å forstå hvordan han spiller og hvordan man kan stoppe det. Det er kanskje av den grunn han allerede begynner å tenke på når han skal avslutte trenerkarrien,» sier Capello om 45 år gamle Guardiola (fyller 46 år 18. januar).

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -