DFB POKAL runde 2

258

På onsdag ble de siste kampene i den 2. runden av DFB pokal spilt, og det var kamper som leverte stor underholdning. Det ble scoret 28 mål i de sju kampene og den ene matchen gikk også til straffer.

Kanskje DFB pokal er tingen for Köln i år. laget som ligger sist i Bundesliga reiste hjem fra hovedstaden med en grei 1-3 seier og er med det videre til neste runde.

Oppgjøret mellom Kaiserslautern og Stuttgart fikk en scoring til hvert av lagene før det var spilt 20 minutter, men da Simon Terodde putta 1-3 til gjestene i det 71 spilleminutt var det aldri noen tvil om hvem som skulle gå videre.

Etter kun 4 minutter gikk Osnabrück opp i ledelsen mot Nürnberg og fikk med det en kanonåpning hjemme på Stadium at the Bremer Brucke. Desverre for hjemmelagets del varte ikke det hele kampen ut og det var til slutt gjestene som trakk det lengste strået og vant 2-3.

Etter kun å ha to skudd på mål mot Hannover sine 7 var det hjemmelaget som vant 1-0 på Volkswagen Arena.

I oppgjøret mellom Freiburg og Dynamo Dresden skjedde det ikke stort de første 45, men etter hvilen smalt det. først gikk bortelaget opp i en 0-1 ledelse med scoring av Rico Benatelli, men gjestene var kun i ledelsen to minutter og tapte til slutt oppgjøret 3-1.

Rundens mest målrike kamp var mellom Jahn Regensburg og FC Heidenheim. Bortelaget gikk opp i ledelsen etter 30 spilte minutter, selvom hjemmelaget reduserte ved to anledninger gjennom kampen var det aldri nok til å hindre Heidenheim med å gå videre til runde tre.

Ut i fra tabell situasjonen i Bundesliga burde denne kampen være grei overkjøring for Hoffenheim i deres bortemøte med Werder Bremen, men det ble det ikke. hjemmelaget tok en 1-0 seier og sendte med det Hoffenheim ut av cupen.

Den siste kampen denne runden var stor oppgjøret RB Leipzig mot FC Bayern. Dette var en kamp som var en ren nytelse å se på for deg som elsker fotball, mange angrep og fantastiske redninger prega oppgjøret som FC Bayern til slutt vant da keeper Sven Ulreich var den eneste som reddet en ball fra 11 meters merke.

Hertha 1 – 3 Köln

Kaiserslautern 1 – 3 Stuttgart

Osnabrück 2 – 3 Nürnberg

Wolfsburg 1 – 0 Hannover

Freiburg 3 – 1 Dynamo Dresden

Jahn Regensburg 2 – 5 FC Heidenheim

Werder Bremen 1 – 0 Hoffenheim

RB Leipzig 1 – 1 FC Bayern ( 4-5 på straffer)