Di Maria håper på mer spilletid

128
Ønsker å beholde Di Maria, til tross for smått med spilletid. Foto: Twitter.com @ZeeNews

Angel Di Maria er fornøyd med å være en del av PSG-troppen, nå håper den argentinske landslagsspilleren på mer spilletid.

Paris Saint-Germain vingen, Angel Di Maria, har uttrykt sitt ønske om mer spilletid etter 4-2 seier over Strasbourg i Coupe de la Ligue, som sikret PSG en plass i turneringens kvartfinale.

- Annonse -

Argentineren har slitt med å få spilletid etter sesongen startet, hvor klubbens hovedtrener Unai Emery har foretrukket trioen Neymar, Cavani og Mbappé. Di Maria viste imidlertid sine kvaliteter i Paris siste kamp med en god forestilling og kronet det hele med en scoring.

– Jeg elsker livet i Paris, hvor jeg fikk mye spilletid forrige sesong og i oppkjøringen mot denne sesongen. Nå har det blitt med veldig dårlig med spilletid, men jeg ønsker mer spilletid, sa Argentineren etter kampen mot Strasbourg.

– Men jeg er takknemlig for minuttene jeg får akkurat nå, og viser at jeg er klar til å bidra. Jeg gjør det riktige ved å vise at jeg vil ha mer spilletid, og da må jeg bare overbevise i kamper og på treningene. Jeg vet at det er treneren som tar avgjørelsen. Sannheten er at hvis noen tenker på det og ikke er lykkelig, må de spille for å bevise at de kan starte hver eneste kamp.

Kommentarer

kommentarer