Diarra tok første stikk i søksmålet mot FIFA

171

I 2015 valgte Lassan Diarra å sende inn en klage klage mot FIFA og det belgiske fotballforbundet.

Det var etter han avbrøt en overgang til Sporting Charleroi, noe som også gjorde at det ble gode nyheter for en klubb som Olympiue de Marseille. Nå har Lassan Diarra vunnet den første runde av den juridiske kampen mellom ham og Fifa og den belgiske fotballforbundet. En uttalelse fra advokat Jean-Louis Dupont, Commercial Court Charleroi, og FIFA, og den belgiske  beskyldningen i obstruksjon av og for arbeidstakere.

Kompensasjon på rundt € 6.000.000

Fifa og den belgiske fotballforbundet ble dømt for å kompensere spilleren for underskuddet, anslått til seks millioner euro. Denne beslutningen, er det første tilfellet kan avgjørelsen falle i en eventuelt ankesak. I februar 2015 da han var uten klubb etter han valgte å avslutte kontrakten, med russiske Lokomotiv Moskva, da valgte spilleren å engasjere seg med klubben Charleroi, forut for forsikringer om at ingen sanksjon ville komme i mot Sporting.

- Annonse -

Den nåværende  OM spilleren  bestrider det faktum at han ble hindret i løpet av 2014-2015 året for «regnskapsåret», for å gjøre jobben sin, og derfor får godtgjørelse som resultat. I august 2014 hadde Lokomotiv Moskva ensidig avsluttet kontrakten med Diarra, som har begått en del enkelte feil (inkludert fravær fra en del ting). Den russiske klubben skal ha bedt franskamnnen om € 20 millioner i kompensasjon, deretter redusert til 10,5 millioner kroner. 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -