Diego Costa ble matchvinner mot Iran

154

Iran imponerte voldsomt i kampen mot Spania, kampen ble avgjort etter scoring av Diego Costa.

Etter halvtimen fikk Spania ballen inn i mot sekstenmeteren til Iran, og på ny var det Silva, som fikk en sjanse på et brassespark. Brassesparket suste bra over hodet på Alireza Beiranvands i målet til Iran. Iran fikk sine muligheter på kontringer, førstå fremst av Sardar Azmoun, men et manglende ettertrykk gjorde at Rubin Kazan-angriperen ofte ble for alene mot det spanske forsvaret.

Bakover hadde Iran fullkontroll på stjernegalleriet fra Spania, men hver gang Silva var frempå ble det farlig Skuddet gikk via en iraner, hadde god retning, men styrte utenfor Beiranvands lengste stolpe.

Det Iranske mannskapet rystet det spanske stjernegalleriet, ved flere anledninger. I en kamp hvor Spanjolene måtte slite for seieren, men kunne takke være scoring av Diego Costa juble etter 1-0 seieren over Iran. Atletico Madrid-spissen sin scoring kom av det heldig-slaget, etter å at en klarering fra Ramin Rezaeain smalt i beinet hans, og rullet inn bak keeper Alireza Beiranvand.

Iranerne så ut til å få en utligning, men reprisen viste at Saeid Ezatolahi ble avblåst for et korrekt offisemål. Det fikk naturligvis ikke noen av de Iranske-spillerne med seg, som var opptatt med feiring av scoringen, men på motsatt side vinket linjedommeren. Lenge tok det en del tid, etter at kampens dommer måtte forhøre seg, med VAR om situasjonen.

- Annonse -

Spania tok seieren som gjør at det er dødt løp på toppen av tabellen. Spania og Portugal har begge fire poeng og 4-3 i mål, men Iran er bare poenget bak og vil med seier over Portugal i siste kamp være videre. Det blir en spesiell kamp for Irans portugisiske trener Carlos Queiroz.

Iran – Spania 0-1 (0-0)
Kazan Arena, 42.718 tilskuere

Mål: 0-1 Diego Costa (54).

Dommer: Andres Cunha, Uruguay.

Gult kort: Vahid Amiri (79), Omid Ebrahimi (90+2), Iran.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -