Diego Costa tilbake på treningsfeltet hos Chelsea

143

For en uke siden kom Diego Costa i krangel med manager Antonio Conte på treningsfeltet, spissen spyttet etter manageren og ble utestengt fra trening, noe han nå har vært i en uke.

28 åringen har scoret 14 mål for Chelsea i årets sesong, og har gjort sine saker svært bra for laget fra London. Etter en episode med manager Antonio Conte så ble spilleren utestengt fra treningsfeltet en uke, og han fikk heller ikke spille helgens kamp mot Leicester hvor Chelsea vant 3 – 0 over de regjerende mesterne. I følge Chelsea skal det ha vært på grunn av en ryggskade at han ble utelatt fra troppen, men i følge engelske express skal spissen ha blitt tilbudt en avtale i den kinesiske super leauge verdt hele 80 millioner pund.

Spanjolen ble oppdaget alene på treningsfeltet mens resten av Chelsea troppen hadde ferie fra treningen etter kampen mot Leicester, dagen etter var han ønsket tilbake på treningsfeltet for å trene med første laget igjen. I mens har hans agent blitt observert i Kina hvor han ble sett sammen med kinesiske Shu Yuhui som eier klubben Tianjin Quanijan, noe agenten selv bekrefter er riktig i dagens express. I følge agenten ble Costa tilbudt 80 millioner pund for å signere for klubben, men det er visst ikke bare bare for klubben i Kina å hente Costa. I mens har Super Leauge innarbeidet en regel som sier noe om utenlandske spillere som kommer til å tre i kraft allerede når årets sesong starter i mars måned.

Dermed kan det se ut som om spissen foreløpig blir værende i Chelsa, hvertfall for en stund til.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -