Diego Costa ute til mai

142

Diego Costa ute til mai

Jose Mourinho kommer med dårlige nyheter til Chelsea-fansen angående skaden til Diego Costa. Han opplyser om at spanjolen vil miste resten av Chelseas kamper i april.

Premier Leagues toppscorer, sammen med Harry Kane, vil miste kampene mot QPR, Manchester United, Arsenal og Leicester, om Mourinho og hans medisinske team får rett. Costa har slitt noe med skader denne sesongen, og han pådro seg en ny skade mot Stoke forrige helg, det kan koste dyrt i serieinnspurten.

– Bare Diego er skadet, alle andre er fine og klare. Jeg tror vi har åtte kamper igjen, om han spiller fire av de er det normalt, om han spiller tre er det litt mindre enn det jeg forventer, om han spiller fem er det mer enn jeg forventer. Jeg er ikke bekymret for skaden hans, sier Mourinho.

Chelsea har et tettere program enn resten av lagene i april, da de skal ha en hengekamp mot Leicester i slutten av måneden. I tillegg til dette møter de begge de jagende lagene i gullstriden, Manchester United og Arsenal. Så man kan trygt si at skaden ikke kom på det beste tidspunktet.

- Annonse -

Kilde: Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -