Discovery fikk rettighetene til Championship og ligacupen

424
Championship logo

Discovery kunne i dag slippe nyheten om at de hadde fått tak i rettighetene til Championship og ligacupen i engelsk fotball. Første kampen vises allerede i ettermiddag på Eurosport.

– Vi er glade for å endelig kunne engelske Championship og ligacupen til norske fotballsupportere, og for at vi til og med kan tilby kamper på en åpen sier Aalbu som er sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks.

Har også rettighetene til norsk fotball

I 2015 ble det klart at Discovery også fikk rettighetene til Norsk fotball både Tippeligaen (Eliteserien fra neste sesong) og OBOS ligaen fra 2017 sesongen og frem til 2022 sesongen. Dermed har Discovery et bredt spekter med fotball for oss fotballnerder å tilby.

- Annonse -

Slik kan du se Engelsk fotball på TV:

TV2 har rettighetene til å vise kamper fra Premier Leauge, for å se sitt favorittlag ut i strid så må man kjøpte fotballpakker ettersom hvilken leverandør man har på tvkabelen sin, har man TV2 Premium kanalene så får man sett Premier Leauge der og man kan også få tilgang via TV2sumo f.eks.

Discovery har nå kjøpt rettighetene til Championship og engelskligacup, slik vi har forstått det vil dette bli vist på Eurosport og også på Dplay på nettet, her vil fotballen bli vist åpent for alle som er interesserte i Engelsk Championchip fotball og Ligacupen. Dette er noe av rettighetene som TV2 har hatt tilgang til før, men som de nå har mistet til Discovery Networks som blantannet har TVNorge, FEM, Max og Eurosport å tilby til kundene sine.

– Dette er fantastisk gøy for oss og forhåpentligvis en god nyhet for alle fotballinteresserte i Norges land. Å få en fot innenfor engelsk fotball er noe vi har drømt om lenge, og med ligacupen på Eurosport Norge og Dplay får vi også muligheten til å sende noen av de store godbitene i engelsk fotball uten at det vil koste seerne skjorta avslutter Aalbu.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -