Disse lagene møtes i finalen om en Premier League plass

244
Topp 10

Championship semifinalene er over og de to lagene som møtes i en spennende finale om den siste Premier League plassen er Brentford og …

Brentford måtte komme tilbake mot ett Swansea som hadde med seg enn 1-0 ledelse etter første oppgjør. Og tidlig ut i andre omgang økte de ledelsen til 3-0 og hadde da to mål å gå på, noe de aldri ga fra seg. Selv om Swansea fikk en redusering 12 minutter før slutt så klarte Brentford å holde unna de siste minuttene. Brentford ser nå muligheten for å komme seg tilbake til det øverste nivået i England på hele 73 år.

Det var også Brentford sin siste kamp på deres kjære Griffin Park som har vært deres hjem i 116 år. Klubben skal i sommer flytte til deres nye stadion.

Fulham hadde med seg en 2-0 ledelse etter første oppgjør med Cardiff, og den trengte de virkelig. For like etter pause satte nemlig Cardiff inn 2-1 ledelse noe som gjorde at de kun var ett mål bak en eventuell ekstraomgang. Men dessverre for waliserne så klarte de aldri å få den siste avgjørende scoringen og Fulham tok seg til finalen der de skal møte Brentford.

Finalen skal spilles på Wembley den 7. august.