Domenico Tedesco har forlenget med Schalke

57
Domenico Tedesco: Porto er gruppefavoritter Foto: Twitter.com @Schalke04

Domenico Tedesco og Schalke 04 fortsetter samarbeidet iallefall frem til 2022.

Forrige sesong ble italieneren Domenico Tedesco ansatt som trener for Schalke 04. Hvor han i debut-sesongen ledet Schalke til enn andreplass i Bundesliga – deres besteplassering siden 2010. Det har gjort at han nå har fornyet kontrakten med klubben, og blir Schalke-trener frem til sommeren 2022.

- Annonse -

Italienerens kontrakt gikk ut etter kommende sesong var over. Men de to partene har vært så fornøyd med samarbeidet at kontrakten har blitt utvidet til sommeren 2022. Noe som selvsagt skaper glede.

Christian Heidel er glad Tedesco fortsetter

– Kontinuitet er viktig for en fotballklubb. Derfor er det med stor glede at vi kan forlenge kontrakten med Domenico Tedesco. Han er en dyktig trener, og vet hva en klubb som Schalke trenger, sier sportsdirektør Christian Heidel til klubbens egen hjemmeside.

En fornøyd trener

– Tedesco er også veldig fornøyd med den nye kontrakten. Han forteller det også til Schalkes nettsted. Det er noe med klubben, supporterne og kulturen som gjør at jeg ønsker å fortsette i klubben. Vi bygger noe stort, for fremtiden, avslutter Tedesco.

Kommentarer

kommentarer