Dortmund går inn i vinterpausen med nok et tap

59

Hoffenheim-Dortmund 2-1

Det var duket for tiårets siste match i Hoffenheim.

Gjestene gikk offensivt ut, men kampen bølget frem og tilbake. Gøtze sendte gjestene i ledelsen etter 17 min med en heldig scoring. Vertenes forsvar fikk ikke avverget i tide og ballen rullet over streken. Samtidig forverret gjestenes skademareritt seg. Hummels har trolig fått en skade i den ene hånda og måtte byttes ut ved pause. Vertene kom seg og burde fått 1-1 på frispark. Skov satte et skudd i treverket. Rett før pause burde gjestene ha gått opp til 0-2 Hazard skjøt via keeper Baumann og treverket.

Etter hvilen er det stillingskrig, men når vi har passert 70 min tar vertene over. Gjestenes forsvar tok en meget tidlig juleferie. Adamyan til 1-1 etter 79 min. Etter det tok Hoffenheim helt over. Håvard Nordtveits kompiser spilte en god kamp. Kveldens avgjørende scoring ble godkjent av VAR. 87 min og Kramaric er nesten i offside, men målet gav vertene tre viktige poeng.

Nok en slurvete kamp av gjestene. Høsten har vært for dårlig. Gutta trenger en juleferie. Spørsmålet er om Favre fortsatt er sjef på benken nå serien ruller igjen 18. januar?