Dortmund klarte bare uavgjort mot Augsburg

153

Borussia Dortmund klarte ikke å slå Augsburg hjemme på Signal Iduna Park, men laget ligger fortsatt på en andreplass i Bundesliga

Borussia Dortmund kunne med seier over Augsburg øke avstanden til lagene bak seg på tabellen, bak suverene Bayern München. Da de gule møte Augsburg til mandagskamp. Marco Reus sendte hjemmelaget i ledelsen etter bare 20 minutter spilt av kampen, det var ikke nok for hjemmelaget. BVB var det dominerende laget i gjennom hele første omgangen, men gikk til pause med kun enn 1-0 ledelse.

I andre omgang utlignet gjestene ved Kevin Danso i det 73 minuttet. Flere mål ble det ikke i kampen. Dermed ble stillingen 1-1. Med et poeng er Dortmund nå nummer to. Schalke 04 ligger på en tredjeplass, bare poenget bak Dortmund, mens RB Leipzig ligger på en sjette plass med tre poeng opp til Dortmund. Augsburg er på i midten av Bundesliga-tabellen med 32 poeng. På en 8. plass.

Dortmund – Augsburg 1-1 (1-0)
1-0: Marco Reus (19′)
1-1: Kevin Danso (73′)