Dortmund-treneren: Glad for at Bruun Larsen er spilleklar

234
Jacob Bruun Larsen avslører sitt store idol. Foto: @BVB

Borussia Dortmund-treneren Lucien Favre er glad for å ha ung Jacob Bruun Larsen tilgjengelig.

Dansken Jacob Bruun Larsen er spilleklar etter skaden. Noe som klubbens hovedtrener Lucien Favre er svært fornøyd med. Dansken som tilbake i 2015 ble hentet som 15-åring fra Lyngby, og til den tyske storklubben Borussia Dortmund. Senere ble han inkludert i ungdomslaget til klubben. Forrige sesong ble han sendt på lån til VfB Stuttgart, hvor han ikke fikk gjennombruddet i Bundesliga.

- Annonse -

I løpet av sommerens pre-season med Borussia Dortmund har han imponert stort. Nå er han tilbake fra skaden. I forrige uke var han tilbake i en trenings kamp mot Osnabrück. Hvor han stakk av med overskriftene med sine fire mål i første omgang. Kampen endte 6-0. Bruun Larsen er også tatt ut i troppen til Borussia Dortmunds Bundesliga-kamp mot Eintracht Frankfurt, og det er noe som gleder klubbens hovedtrener Lucien Favre.

“Vi er veldig glade for at Jacob er klar igjen, sa Favre på en pressekonferanse før kampen mot Eintracht Frankfurt (Fredag). Kampen kan du se på Viasport 1 og Viaplay. Studio-sending fra klokken 20:00. Kampstart 20:30. Ørjan Bjørnstad leder sendingen, han får med seg Jan Åge Fjørtoft og Moa i studio. Kampen kommenteres av Eivind Bisgaard Sundet.

Kommentarer

kommentarer