Dortmund vant toppkampen!

140

Dortmund-Bayern Munchen 3-2.

Signal Iduna Park var pyntet til fest og et folkehav kledd i gult/svart og rødt var klare for både toppkamp og skjebnekamp.

Festfotball fikk vi direkte fra avspark. Et presset Bayern gikk på banen klare for krig. Bortelaget fikk kjenne presset fra den Gule veggen med piping i kampens første minutter.  Gjestene åpnet best og fikk flere muligheter. Vertene satset på kontringer og da hang ikke gjestene særlig med. Etter 10 min kontret vertene, Reus fikk banen for seg sjøl, men Neuer og forsvaret ordnet opp enkelt.  Kampen bølget, like etter ville gjestene ha straffe da Lewandowski ble felt men ingen ting sa dommer.  Frem til 26 min bølger kampen videre, gjestene har ballen men Dortmund skaper mye på gode kontringer. Men jubel hos gjestene da Lewandowski sendte gjestene i føringen med en god heading. Det ble nesten stille på stadion. Gjestene gikk i garderoben med en fortjent ledelse.

Festen fortsatte etter pause og for en annen omgang vi fikk. Etter 47 min ble deler av banen røykfylt da gjestenes fans tente opp bluss. Like etter fikk vertene straffe. Kaptein Reus gav 1-1. Vertene gikk i føringen men en kontring gav gjestene 1-2 ved Lewandowski etter 53 min. En herlig goal. Vertene tok over og fikk en redning på strek ved Kimmich. Like etter ble 1-3 for gjestene men klar offside på Lewandowski. Dortmund kjører på full guffe og får nye muligheter. Etter 67 min utlignes det og 2-2 signert kaptein Reus. Vertene fører og kontrer. Det straffer seg for gjestene igjen etter 73 min. En perle av en lobb etter praktfullt spill. Alcacer fikk æren av målet. Gjestene holdt på å få 3-3 like etter. Reus var centimetere fra å sette ballen i eget nett. Bayern prøvde å skape muligheter men tempoet stemte ikke helt.  Det var de første 90. Men en kamp er ikke ferdig før dommern blåser.

Fem minutter overtid. Vertene prøver men får det ikke helt til. Gjestene tar mer over og fire min på overtid får de corner. Amper stemning i feltet, Hitz og Wagner fikk hvert sitt gule for bråk. Neuer kommer opp på hjørnesparket. Så skjer det, 3-3! Lewandowski igjen. Så står det en kar på linja og feirer 17. mai med flagget sitt. Offside.

Poengene ble igjen i Dortmund. De leder ligaen med 4 poeng nå. Bayern ligger 7 poeng bak etter 11 kamper. Kovac er nok ferdig som sjef i Munchen i morgen.

For en forestilling vi fikk. Den hadde egentlig alt en toppkamp krever.

[pro_ad_display_adzone id=»44951″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]