Dortmund vinner den tyske Supercupen!

225

Dortmund-Bayern 2-0

Den tyske sesongen ble for alvor sparket i gang i kveld.

Det ble en tett og jevn 1. omgang. Kaptein Reus holdt på å lage 1-0 før det var spilt to min, men avslutningen gikk på keeper Neuer. Det er hjemmelaget som styrer mest av spillet før pause. Flere store muligheter. Gjestene fikk noen muligheter, men var tafatte foran mål.

Så snur kampen etter pause. 1-0 etter 48 min ved Alcacer. Gjestene presser på videre men da skjer det igjen. 2-0 etter 69 min ved Sancho. Kampen er i realiteten avgjort.

Det ender 2-0 til hjemmelaget. Dortmund imponerer tidvis i kampen med godt spill og offensiv fotball. Bayern virket til tider frustrere, men skapte noen gode muligheter-.

Nå kan vi bare glede oss til neste hælj og ligastart!